top of page
Logo Evenaar.jpg

Daltonschool

De Evenaar

Je eigen weg; Klaar voor de toekomst!

 De toekomst wacht. De toekomst lacht. Maar: ook vandaag telt. Want vandaag leg je de basis voor morgen. De vraag is alleen: hoe vind en hoe ervaar je als kind het pad naar jouw toekomst?

Kind,-onderwijs,-kwaliteit-3-V2.gif
SAAM_illustraties schoolplan_Evenaar-02.

Daltononderwijs

Zien-en-zijn.gif
SAAM_illustraties schoolplan_Evenaar-03.

Graag op school zijn

Ruimte-en-richting.gif
SAAM_illustraties schoolplan_Evenaar-04.

Open mentale instelling

Samen.gif
SAAM_illustraties schoolplan_Evenaar_Tek

Uitstekende lessen

Stralen.gif
SAAM_illustraties schoolplan_Evenaar-05.

Je eigen weg:

klaar voor de toekomst

Verplichte formaliteiten

Wil je meer weten over hoe we binnen onze school vormgeven aan o.a. referentieniveau, onderwijstijd, schoolvakken, veiligheidsbeleid en extra ondersteuning en hoe we ontwikkeling van kinderen volgen? Klik dan door naar de informatie op de website 'Scholen op de kaart'.

Wil je meer weten over o.a. taalachterstanden en NT2, hoe we zicht hebben op onderwijskwaliteit en hoe we zorgen voor (bekwame) collega's? Klik dan door naar het basisschema onderwijskwaliteit van SAAM*.

Wil je nog wat meer informatie over o.a. het pedagogisch-didactisch klimaat en wat we daarvoor van collega’s verwachten, hoe we omgaan met kerndoelen en referentieniveaus, welke ambities we hebben voor het onderwijsprogramma, schoolklimaat en veiligheid? Elke SAAM*school maakt jaarlijks een zelfevaluatie waarin deze punten aan de orde komen, vraag er eens naar bij de schoolleider.

bottom of page