top of page
OBS De Klimboom.png

IKC De Klimboom

Kinderen zijn de toekomst. Wij geloven in hun ontwikkelkracht. Het is onze missie om hen in hun ontwikkeling te begeleiden tot zelfstandige personen die vaardig, waardig en aardig zijn, voor zichzelf en voor hun omgeving. Hier en nu, maar ook later en overal.

Ieder kind is uniek, samen zijn we bijzonder

Zien-en-zijn.gif
Kind,-onderwijs,-kwaliteit-3-V2.gif
SAAM_illustraties schoolplan_De Klimboom
SAAM_illustraties schoolplan_De Klimboom

We zien en zijn

Ruimte-en-richting.gif
SAAM_illustraties schoolplan_De Klimboom

We staan voor kind,

onderwijs & kwaliteit

We bieden ruimte

en geven richting

SAAM_illustraties schoolplan_De Klimboom
Samen.gif

We doen het samen

SAAM_illustraties schoolplan_De Klimboom
Stralen.gif

We stralen

Verplichte formaliteiten

Wil je meer weten over hoe we binnen onze school vormgeven aan o.a. referentieniveau, onderwijstijd, schoolvakken, veiligheidsbeleid en extra ondersteuning en hoe we ontwikkeling van kinderen volgen? Klik dan door naar de informatie op de website 'Scholen op de kaart'.

Wil je meer weten over o.a. taalachterstanden en NT2, hoe we zicht hebben op onderwijskwaliteit en hoe we zorgen voor (bekwame) collega's? Klik dan door naar het basisschema onderwijskwaliteit van SAAM*.

Wil je nog wat meer informatie over o.a. het pedagogisch-didactisch klimaat en wat we daarvoor van collega’s verwachten, hoe we omgaan met kerndoelen en referentieniveaus, welke ambities we hebben voor het onderwijsprogramma, schoolklimaat en veiligheid? Elke SAAM*school maakt jaarlijks een zelfevaluatie waarin deze punten aan de orde komen, vraag er eens naar bij de schoolleider.

bottom of page