top of page
logo Uilenspiegel.png

OBS Uilenspiegel

Met kinderen, ouders, leerkrachten en alle andere mensen die verbonden zijn met de school gaan we uit van welbevinden en betrokkenheid. Wanneer er sprake is van een goed welbevinden en hoge betrokkenheid, kan het kind zich optimaal ontwikkelen.

Kind,-onderwijs,-kwaliteit-3-V2.gif
De Uilenspiegel illustraties jaarplan_v2

We staan voor kind, onderwijs & kwaliteit

Zien-en-zijn.gif
De Uilenspiegel illustraties jaarplan_v2

We zien en zijn

Ruimte-en-richting.gif
Samen.gif
De uilenspiegel - illustratie - we doen
De uilenspiegel - illustratie - we biede

We doen het samen

We bieden ruimte en geven richting

Stralen.gif
De Uilenspiegel illustraties jaarplan_v2

We stralen

Verplichte formaliteiten

Wil je meer weten over hoe we binnen onze school vormgeven aan o.a. referentieniveau, onderwijstijd, schoolvakken, veiligheidsbeleid en extra ondersteuning en hoe we ontwikkeling van kinderen volgen? Klik dan door naar de informatie op de website 'Scholen op de kaart'.

Wil je meer weten over o.a. taalachterstanden en NT2, hoe we zicht hebben op onderwijskwaliteit en hoe we zorgen voor (bekwame) collega's? Klik dan door naar het basisschema onderwijskwaliteit van SAAM*.

Wil je nog wat meer informatie over o.a. het pedagogisch-didactisch klimaat en wat we daarvoor van collega’s verwachten, hoe we omgaan met kerndoelen en referentieniveaus, welke ambities we hebben voor het onderwijsprogramma, schoolklimaat en veiligheid? Elke SAAM*school maakt jaarlijks een zelfevaluatie waarin deze punten aan de orde komen, vraag er eens naar bij de schoolleider.

bottom of page