top of page
PiusX_logo.png

Pius X

Samen gaan voor mooi onderwijs!

Op de Pius X zien we wie je bent. Samen vinden we jouw eigen weg naar de toekomst. De vier omringende waarden: vertrouwen, respect, openheid en veiligheid, vinden wij van belang om het onderwijs op onze school goed te kunnen inrichten.

Mooi onderwijs betekent voor ons het werken vanuit het hart. Met groot enthousiasme werken we aan de ontwikkeling van onze school, ons onderwijs. We kijken naar kansen en mogelijkheden en vinden het een uitdaging om kinderen een leerzame, fijne en inspirerende tijd te bieden. Dit schoolplan biedt ons inspiratie, focus en perspectief. Het geeft ons voldoening als we kinderen een zo optimaal mogelijke leeromgeving kunnen bieden en vooruitgang zien in de ontwikkeling van kinderen en professionals.

Kind,-onderwijs,-kwaliteit-3-V2.gif
SAAM_illustraties schoolplan_PiusX_Teken

Mooi onderwijs voor

alle kinderen

Zien-en-zijn.gif
SAAM_illustraties schoolplan_PiusX-02.pn

Op Pius X zien we

wie je bent

Ruimte-en-richting.gif
SAAM_illustraties schoolplan_PiusX-03.pn

Op Pius X is ruimte

voor ideeën

Samen.gif
SAAM_illustraties schoolplan_PiusX-04.pn

Op Pius X zijn alle

kinderen welkom

Stralen.gif
SAAM_illustraties schoolplan_PiusX-05.pn

Als onderwijs niet sprankelt,

werkt het niet

Verplichte formaliteiten

Wil je meer weten over hoe we binnen onze school vormgeven aan o.a. referentieniveau, onderwijstijd, schoolvakken, veiligheidsbeleid en extra ondersteuning en hoe we ontwikkeling van kinderen volgen? Klik dan door naar de informatie op de website 'Scholen op de kaart'.

Wil je meer weten over o.a. taalachterstanden en NT2, hoe we zicht hebben op onderwijskwaliteit en hoe we zorgen voor (bekwame) collega's? Klik dan door naar het basisschema onderwijskwaliteit van SAAM*.

Wil je nog wat meer informatie over o.a. het pedagogisch-didactisch klimaat en wat we daarvoor van collega’s verwachten, hoe we omgaan met kerndoelen en referentieniveaus, welke ambities we hebben voor het onderwijsprogramma, schoolklimaat en veiligheid? Elke SAAM*school maakt jaarlijks een zelfevaluatie waarin deze punten aan de orde komen, vraag er eens naar bij de schoolleider.

bottom of page